Despre RBdental

Cabinet Stomatologic în Râmnicu Sărat

Clinica RBdental operează la nivelul celor mai înalte standarde în domeniul Stomatologic Privat. Veniți cu încredere să testați serviciile noastre! Calitatea oferită, grija pentru pacient, vă motivează să reveniți cu placere.Rămâi impresionat de implicarea medicilor, la RBdental. Vă așteptăm cu aparatura dentară din ultima generație și o echipă experimentată pentru care sănătatea și confortul dumneavoastră sunt pe primul plan. Știm cât de impresionant este să aveți un zâmbet frumos și sănătos. Noi avem grijă să puteți râde cu încredere și să lăsați o impresie plăcută celor din jur printr-o dantură igienizată și un aspect estetic desăvârșit . Vă ajutăm să vă învingeți teama de tratamente stomatologice, printr-o experiență unică, prietenoasă, într-o atmosferă liniștită, în care să vă bucurați de serviciile stomatologice.

Clinica RBdental utilizează materiale și aparatură de înaltă performanță. În afară de aparatura obișnuită pentru un cabinet stomatologic cu standarde superioare de profesionalism, RBdental beneficiază de unele dintre cele mai moderne echipamente și dotări existente în piața serviciilor dentare din România.

Cine suntem

Pentru noi, obținerea unui zâmbet sănătos și strălucitor este o artă, dar și o muncă grea pe care o facem cu plăcere, profesionalism și dedicare în fiecare zi.

Dr. Răzvan Balcu

Medic Stomatolog Specialist

Dr. Denise Roșu

Medic Stomatolog

De ce RBdental?

Pentru noi, nimic nu se compară cu sentimentul pe care îl avem atunci când pacienții noștri zâmbesc din nou cu încredere, radiază de fericire și își recapătă sănătatea orală. De aceea, suntem dedicați să le oferim toate acestea fiecărei persoane care apelează la serviciile noastre, ne perfecționăm constant tehnicile și concepem un plan de tratament personalizat de fiecare dată.

Servicii

Stomatologie - Protetică

Însumează metodele de restaurare morfo-funcţională şi estetică a aparatului dento-maxilar

Estetică Dentară

Recrearea unui aspect fizionomic agreabil și a unui zâmbet armonios

Odontoterapie Restauratorie

Este acea ramură a medicinei dentare care se ocupă cu tratamentul cariilor dentare

Endodonție

Diagnosticul si tratamentul afectiunilor pulpare

Implantologie

Se introduce în osul maxilar cu scopul de a înlocui unul sau mai mulți dinți

Profilaxie

Previne apariția și evoluția cariei și a bolii parodontale

Statisticile vorbesc de la sine

0

Implanturi dentare

0

Intervenții chirurgicale

0

Aparate dentare aplicate

0

Clienți mulțumiți

TOP