| | Utile

Covid-19

COVID-19 este boala infecţioasă cauzată de coronavirusul cel mai recent descoperit. Acest nou virus şi această boală nu au fost cunoscute înainte de decembrie 2019. Ea afectează persoanele în moduri diferite. Majoritatea persoanelor infectate vor dezvolta o formă ușoară sau moderată a bolii și se vor recupera fără spitalizare, insa din pacate exista si forme severe ce pot duce la degradarea functiei plamanilor dar si a altor organe si implicit la deces.

Astfel, in aceasta perioada incerta este datoria noastra , a tuturor sa limitam pe cat posibil raspandirea acestui virus si cu atat mai mult sa acordam atentie tuturor problemelor noastre de sanatate (inclusiv dentare) . Tratand din timp orice afectiune ne protejam sistemul imunitar care este prima linie de aparare impotriva noului coronavirus.

In acest scop, clinica Rbdental va ofera in continuare tratamente stomatologice de cea mai buna calitate, in cele mai bune conditii de siguranta.

Pe langa masurile riguroase de dezinfectie si sterilizare existente deja , am instituit o serie de proceduri suplimentare implementate atat personalului medical cat si pacientilor.

In clinica noastra se va evita in primul rand aglomeratia. In acest sens am redus numarul de programari zilnice iar pacientii peste 18 ani sunt rugati sa se prezinte neinsotiti.

Toate suprafetele , inclusiv scaunele, clantele, pardoselile sunt curatate si dezinfectate cu solutii speciale dupa fiecare pacient.

La sosirea in clinica se va efectua un triaj pe baza completarii unui chestionar si a inregistrarii temperaturii pacientilor de catre un cadru medical.

Personalul medical poarta echipamente de protectie de unica folosinta inca de la intampinarea pacientului pe sala de asteptare pentru triaj.

Deasemenea va sunt puse la dispozitie gratuit botosi de unica folosinta si dezinfectant, iar daca nu aveti masca de protectie ,vi se va oferi una pentru a o purta pe sala de asteptare.

Stim cat de importanta este sanatatea dumneavoastra dentara si sfatul unui specialist. De aceea, pentru a putea onora cat mai multe solicitari cabinetul nostru este deschis si in weekend atunci cand numarul de programari o impune

Distribuie și tu acest articolLasă un comentariu: